Saturday, August 15, 2015

Lecithin Terbukti Menurunkan Berat Badan

#Testimoni lagi,, hhihih,..

Ni kawan saya. Satu kelas kat Giat Mara Tuaran.. Ambil kos Jahitan..
Nak turunkan berat badan tapi tak ada budget yang banyak.
Set budget untuk Set Kurus Shaklee adalah Lecithin + Alfalfa Complex. Yang mana Lecithin bertindak sebagai pembakar lemak dan Alfalfa Complex sebagai agen detox iaitu membuang lemak.
Disebabkan budget yang kurang (Biasalah student masih kan hihi) so dia ambil keputusan nak consume Lecithin sahaja..

After 2 month consume Lecithin (Botol ke dua) secara konsisten, berjaya turunkan berat badan sebanyak 8kg.. Happy teramat kawan ni, yelah tak sangka dapat turunkan berat badan hanya dengan consume Lecithin sahaja and jarang membuat senaman.

Sebelum ni dia ada consume beberapa suppliment turunkan berat badan tapi tak ada satu pun yang berjaya menurunkan berat badannya. Sehinggalah dia consume Lecithin Shaklee..

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN 
ID : 950481 
Whatsapp : 014-9520607 
Fan Page : Dz.Vitamins

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Ibu Zharif Qusyairi | Template Designed By MH