Sunday, April 19, 2015

Meriahnya Pollux Appreciation Gala' 2015

Selesai sudah majlis Pollux Appreciation Gala'2015. Group Pollux merupakan Empayar Shaklee terbesar di Sabah dibawah naungan Master Aya Chalo. Majlis yang sangat meriah.

Tema PAG'15 adalah Red & Black Diva..
Kegembiraan yang terpancar diwajah masing-masing.. :)

Game-game yang best & Hadiah cabutan teket bertuah yang sangat lumayan..

Success Sharing dari Emma Francisca Luis (Reussi Leader)

Tak sangka pula PAG tahun ni pun dapat hadiah Best Dress lagi.. PAG Tahun lalu pun dapat best dress juga.. So mean, Best Dress 2tahun berturut-turut.. hihihi

Hamper menang Game.. Game mencari barang dalam dewan, terlari-lari mencari but sangat best & enjoy.. :) Happy Zharif ni banyak makanan..

Jumpa PAG Next year.. 
Ada siapa-siapa nak Join PAG next year??? 
Syaratnya tentulahlah anda merupakan SID Shaklee yang sah dan berdaftar dibawah salah silah keturunan Pollux Family.. 

Jadi apa tunggu lagi.. Jom daftar Ahli Shaklee sekarang, Mungkinkah ANDA salah seorang Penerima Anugerah next PAG?

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz.Vitamins

Wednesday, April 15, 2015

Shaklee Penipu!!!

Assalammualaikum w.b.t
Selamat Malam semua..

Alhamdulillah SID Shaklee Seluruh Malaysia dah dapat BONUS kelmarin.. Confirm semuanya gembira kan?, apa tidak nya poket berisi di tengah bulan, Bulan tua lah katakan..

Ni yang saya katakan SHAKLEE PENIPU!!!.. Kata Bonus akan dibayar pada 15hb setiap bulan tapi ni 14hb Bonus dah masuk (Ayat macamlah Shaklee ni penipu yang sangat merbahaya) ..Hihihi Bonus awal sehari. Terbayar hasil usaha bulan March.. & disebabkan Penipuan Shaklee nilah membuatkan hati saya lagi berbunga-bunga...Syukur Alhamdulillah.. 

Alhamdulillah sejak bergiat aktif dalam Bisnes Shaklee, Masalah kewangan semakin berkurangan, Simpanan semakin bertambah.. Sedikit sebanyak dapat membantu Suami menambah pendapat..

Okey.. dah-dah jangan marah lagi ya..Gurau-gurau je..

Ada siapa-siapa lagi yang nak BANTU SUAMI mengatasi masalah kewangan? Jangan malu, jangan segan..Jom sama-sama kita atasi kekangan kewangan dengan menyertai kami di Shaklee.

Sunday, April 5, 2015

Reborn 2015 Leaders Session



Dah besar anak ibu ni, Alhamdulillah sangat cergas, soleh dan pintar. Gambar ni diambil time otw balik Kota Kinabalu from Kuala Penyu.. Awal balik KK sebab nak attend Kelas Leader PolluxFamily.

As a Leader saya harus menuntut sebanyak mana ilmu dan serap sebanyak mana aura positif untuk disampaikan kepada anak cucu Shaklee saya.. Anak Cucu mean Downline/Sideline.. Dalam family Shaklee kami gelaran buat downline/sideline adalah anak, cucu, cicit.. sama seperti upline digelar ibu/umie/mama dan seumpama dengannya.. , kami umpama sebuah keluarga, sangat rapat, bersama-sama dikala senang dan bersama-sama dikala susah... Moga ikatan kekeluargaan ini sentiasa utuh..

Kami juga mengalu-alukan kehadiran anda didalam Family Shaklee kami. Banyak manfaat yang anda boleh nikmati sekiranya mendaftar ahli Shaklee.. Bukan sahaja perubahan dari segi kewangan malahan dari segi kesihatan.
Anda boleh mengubah nasip anda, Jangan lepaskan peluang yang ada depan mata.

JANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE SEKARANG


Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya: 
Dayang Suhana Binti Jasirin 
ID : 950481 
Whatsapp : 014-9520607 
Fan Page : Dz.Vitamins
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Ibu Zharif Qusyairi | Template Designed By MH