Tuesday, August 26, 2014

Omega Guard Shaklee Melegakan Batuk Berkahak

Kesian kat Zharif Qusyairi, Demam, selesema dan batuk-batuk berkahak. Tidur tak lena makan pun tidak berselera. Terbaring lemah. Risau sangat dengan keadaannya lagi-lagi time batuk. Kadang-kadang time batuk, terus muntah-muntah. So ibu berikan Zharif Mealshake dan Omega Guard untuk pecahkan kahaknya. Zharif ni tak pandai lagi nak telan pil bagai jadi Ibu tebuk Omega Guard tu dan campurkan ke dalam air susunya. 

Alhamdulillah cepat je kebah demamnya. Ibu mana yang tidak gembira melihat anaknya sihat dan cergaskan. Mealshake dan Omega Guard  ni tidak semestinya nak kena tunggu anak sakit dulu baru nak bagi. Time anak sihat juga boleh consume supplement ni. Sangat bagus untuk tumbesaran anak anda.

Moga sentiasa sihat dan cergas anak Ibu.
AMIN


Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya: 
DAYANG SUHANA JASIRIN 
ID : 950481 
Whatsapp : 014-9520607 
Fan Page : Dz. Vitamins

Monday, August 25, 2014

Selesema dan Batuk Sembuh Dengan Nutriferon

Demam dan selesema menyerang lagi.. Sangat tidak selesa, pening kepala, batuk-batuk dan sukar untuk bernafas. Seharian terbaring tak dapat buat apa pun kerja.. 
Lemah sangat badan. Kesian anak Ibu seharian tak terlayan, sorang-sorang bermain. 

Punca selesema terjadi disebabkan antibodi tubuh sedang melawan virus, sebab itu badan seseorang akan panas. Selesema pula merupakan jangkitan salur pernafasan atas, yang memberi kesan terhadap salur-salur hidung dan kerongkong yang disebabkan oleh virus.

Bagi menguatkan sistem imun, saya consume sebiji Vitamin C dan 1 Sachets Nutriferon sehari. Alhamdulillah hari kedua demam dan selesema semakin berkurangan. Nutriferon saya ambil sebagai pengganti panadol. Sejak mengenali Shaklee setahun yang lalu kami sekeluarga dah jarang makan panadol bila time sakit.. Yang bestnya Nutriferon ni bukan sahaja untuk menguatkan sistem imun malahan juga Anti Penuaan..Dan banyak lagi manfaat dan khasiat Nutriferon untuk kesihatan menyeluruh kita.


Siapa yang memerlukan NUTRIFERON :

  • Mereka yang ingin kekal sihat
  • Ibu yang menyusukan anaknya
  • Mereka yang mempunyai sistem imun yang rendah
  • Mereka yang sering stress
  • Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit
  • Mereka yang mempunyai masalah allergic
  • Mereka yang kerap travel dan ke luar Negara
  • Mereka yang sukar menelan pil kerana Nutriferon adalah didalam bentuk serbuk
  • Kurang antibodi

BERMINAT NAK DAPATKAN NUTRIFERON ANDA HARI INI???

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz. Vitamins


Lagi Tentang Nutriferon

Testimoni Nutriferon


Friday, August 22, 2014

Penjagaan Dalaman Wanita

Wanita dan kecantikan sudah semestinya tidak dapat dipisahkan. Bukan sahaja penjagaan luaran malahan  juga mementingkan penjagaan dalaman. Bagi mengekalkan kecantikan dan kesihatan secara semulajadi anda boleh amalkan pengambilan Suppliment Shaklee. Set Penjagaan dalaman wanita mengandungi Vitamin E dan Alfalfa



  • Raja segala tumbuhan. Herba yang sangat bermanfaat untuk kesihatan.
  • Merawat keputihan
  • Berfungsi seperti kacip Fatimah (Perapat)
  • Membantu melancarkan kitaran haid
  • Membantu dalam menghilangkan rasa kelesuan dan stress
  • Atasi masalah sembelit
  • Milkbooster



  • Anti oksidan
  • Anti Penuaan
  • Menyokong dan mempercepatkan pembaik pulihan otot
  • Baik untuk jantung
  • Vitamin Cinta (Sex vitamin)







  • Tambahan Gla Complex untuk mengawal hormon estrogen dan testostron, memperbaiki simptom PMS, period yang tidak teratur, kesakitan semasa haid, mood swing, water retention dan sakit payudara.








Set ini bukan sahaja sesuai diambil oleh wanita yang sudah berumahtangga, malahan juga amat sesuai diambil oleh si gadis cantik  yang belum berumahtangga.

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz. Vitamins

Senarai Cawangan Shaklee Malaysia

Ramai di antara kita masih tercari-cari kat mana nak dapatkan prodak Shaklee. Sekiranya anda berada di kawasan Kota Kinabalu, anda boleh hubungi terus saya di talian 014-9520607 ataupun boleh inbox saya kat Facebook Dayang Suhana... InsyALLAH saya boleh COD sekitar kawasan yang berhampiran. Lain-lain tempat saya boleh pos by Pos Laju.

Selain daripada itu anda juga boleh walk in sendiri ke lokasi Cawangan Shaklee di bawah. Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat serta khidmat nasihat tentang Prodak Shaklee yang anda inginkan.




Ibu Pejabat Shaklee Malaysia

Shaklee Products (M) Sdn Bhd
A-3A-02, Empire Tower
Empire Subang,
Jalan SS16/1,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan

Telefon :603-5622 3188
Fax : 603-5622 3199

Waktu Perniagaan
Isnin hingga Sabtu: 10:00 pagi hingga 7:00 malam


CAWANGAN-CAWANGAN SHAKLEE DI MALAYSIA

Cawangan KamiWaktu PerniagaanPeta Lokasi
Kuala Lumpur
No. 32, Jalan Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.
Telefon : 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Penang
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,
Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Telefon : 604-383 8261
Fax: 604-383 8560
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Ipoh
32, Medan Istana 1,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,
Taman Molek,
81100 Johor Bahru.
Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188 
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Kota Bharu 
319, Section 25, Bandar Kota Bharu,
Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.
Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
Ahad hingga Khamis
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m


Kota Kinabalu 
Lot 4.1, Neutron Point,
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu.
Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu
(Pertama & Ketiga):

10:00 a.m. to 7:00 p.m



Untuk maklumat lanjut boleh hubungi:

DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz.Vitamins

Monday, August 18, 2014

Set Gastrik Shaklee Bantu Atasi Masalah Gastrik

Assalammualaikum w.b.t

Selamat malam semua.. Kali ni nak kongsikan entry tentang GASTRIK pula..Pernah tak korang mengalami GASTRIK?? bagi yang mempunyai masalah Gastrik pasti tahu betapa pedihnya bila gastrik menyerang. Pedih tak terkata. Betul kan?? kadang-kadang terasa ingin muntah dan pening kepala.. 

GASTRIK adalah sejenis penyakit keradangan pada dinding/pengalas/mukosa. Gastrik terjadi akibat dinding permukaan di dalam perut seseorang individu itu telah terhakis oleh asid gastric iaitu asid yang dikeluarkan oleh perut untuk mencernakan makanan. Hakisan pada dinding permukaan perut ini bukan berlaku dalam masa sehari malahan mungkin mengambil masa berbulan-bulan atau bertahun-tahun sebelum seseorang itu mengalami symptom/tanda-tanda sakit perut di bahagian ulu hati. 

Antara tanda-tanda penyakit gastrik :
  • Sakit ulu hati.
  • Rasa mual.
  • Rasa perut kembung.
  • Kemungkinan pesakit juga akan muntah.

KENALI SET GASTRIK SHAKLEE.


  • Membantu pencernaan dengan merangsang pengaliran cecair pencernaan semulajadi.
  • Berfungsi untuk membuang angin dari dalam badan dan mengandungi herba asli pudina, jintan hitam, jintan manis untuk melegakan perut.




  • Bertindak sebagai penenang kepada pesakit gastrik selain membantu mengatasi sakit gastrik anda.
  • Melegakan stress dan kesakitan.



  • Penting untuk pemulihan.
  • Berfungsi untuk meneutralkan asid di dalam perut.
  • Menggantikan sel-sel badan lama yang telah rosak kepada sel baru. Ini dapat memperbaiki sel yang telah rosak akibat terhakis oleh asid hidroklorin.
  • Rasa kenyang sepanjang hari.


Kalsium dan Magnesium
  • Susu atau kalsium baik untuk pesakit gastrik kerana ia bersifat alkali. Alkali boleh meneutralkan kandungan asid di dalam perut.
  • Kekurangan kalsium dalam tubuh juga boleh menyebabkan gastrik. 




  • Mengurangkan keasidan & inflamasi.











Kita berusaha selagi mampu, InsyALLAH kurang/sembuh penyakit kita dengan Izin-NYA.

BERAPA HARGA SET GASTRIK SHAKLEE
  1. Alfalfa ~ RM53.75
  2. B Complex ~ RM53.75
  3. Ostematrix ~ RM61.00
  4. Energizing Soy Protein ~ RM150.00
  5. Peppermint Ginger Plus ~ RM45.00
Yang ni harga runcit (Retail Price). Nak dapatkan harga yang lagi murah?? Anda boleh mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Macam mana nak daftar Ahli Shaklee. Anda boleh mendaftar di SINI ataupun boleh hubungi saya terus.

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz.Vitamins

Sunday, August 17, 2014

Set Bersalin Shaklee Terbaik Untuk Ibu Berpantang

Set berpantang Shaklee merupakan set berpantang yang semakin menjadi pilihan ramai ibu yang baru ataupun hendak bersalin

KHASIAT DAN FUNGSI SETIAP VITAMIN DALAM SET BERPANTANG SHAKLEE

  • Membekalkan 23 jenis vitamin.
  • Membantu ibu cergas dan bertenaga dalam proses berpantang.
  • Membantu memulihkan fungsi penghadaman.
  • Penting untuk pertumbuhan sel dan pembiakan.
  • Mengandungi zat besi yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
  • Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu pucat, letih dan lesu serta tidak bermaya.
  • Membantu ibu mendapatkan nutrient yang tidak dapat diperolehi dari makanan berpantang.
  • Sangat penting untuk penyembuhan luka.
  • Menjaga kesihatan gigi, gusi, tulang, otot, dan salur darah.
  • Penting dalam pembinaan tisu .
  • Anti oksidan semulajadi.
  • Meningkatkan imuniti ibu bagi mengelakkan ibu mendapat jankitan dari luka bersalin.
  • Memelihara kelenjar dari tekanan dan kecederaan termasuk kelenjar susu.
  • Mengurangkan simptom kemurungan dan stress.
  • Membantu menstabilkan hormon dalam badan.
  • Menukarkan makanan kepada tenaga.
  • Membantu ibu-ibu lebih bertenaga dan emosi lebih seimbang.
  • Mengandungi ASID FOLIC yang diperlukan untuk pembentukan sel dan tisu baru.
  • Mempercepatkan penyembuhan luka.
  • Mengurangkan keguguran rambut.
  • Meningkatkan sistem imun.
  • Membantu masalah kedinginan selepas bersalin.

Selain daripada itu ibu-ibu juga boleh menambah ESP dan juga Ostematrix dalam set ini.


  • Memberi tenaga.
  • Membantu melancarkan penghasilan susu.
  • Penting untuk kelenjar dan tumbesaran.
  • Mencantikkan kulit.
  • Membantu mengawal paras kolestrol.
  • Sangat bagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.
  • Soya Shaklee adalah non GMO soy.

OSTEMATRIX
  • Mengandungi kalsium yang merupakan komponen penting dalam susu ibu selain protein dan air.
  • Membantu ibu mendapatkan rehat yang berkualiti - Tidur lebih lena
  • Melegakan otot dan saraf .
  • Mengelakkan ibu daripada sakit gigi dan tulang akibat kekurangan kalsium kerana penghasilan susu ibu.
  • Mengandungi mangnesium yang membantu ibu daripada sembelit.




Secara Keseluruhannya Set Berpantang Shaklee :
  • Membantu ibu pulih segera dari luka bersalin dan luka dalaman rahim.
  • Melancarkan proses penyusuan.
  • Digunakan sejurus selepas bersalin.
  • Mengawal keguguran rambut.
  • Mengelakkan stress dan tekanan kepada ibu dan seterusnya mengelakkan daripada meroyan.
  • Memberikan tenaga kepada ibu yang letih dan lesu selepas melahirkan anak.
  • Membantu untuk menambah semula darah yang banyak kehilangan semasa bersalin
  • Mengatasi masalah sembelit.
  • Vitamin yang tidak panas. Sesuai untuk ibu-ibu yang tidak suka makan jamu.
  • Menggalakkan pengeluaran susu.
  • Menjaga kesihatan tulang dan sendi.
  • Menghilangkan kulit kusam.
  • Menurunkan berat badan selepas bersalin.

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Berminat, Untuk maklumat lanjut boleh hubungi:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz.Vitamins

Saturday, August 16, 2014

Turunkan Berat Badan Dengan Shaklee

Sejak kebelakangan ni ramai sangat yang tanya saya Set Turunkan Berat Badan Shaklee. Almaklumlah time Raya nafsu makan tidak terkawal, semua pun nak makan.. Berlemak ke tak berlemak tiada yang ditolak asalkan perut kenyang.
Tak cukup sepinggan, menambah dua pinggan..
Seminggu Raya berlalu, berat badan meningkat dengan mendadak.. :)
Risau tak???? Bagi yang menjaga tahap kesihatan juga mementingkan berat badan ideal tentulah risaukan..

InsyALLAH, hari ini saya akan kongsikan pada anda sedikit info berkenaan tentang Set Turunkan Berat Badan Shaklee. Mengurangkan berat badan bukan mudah dan agak susah dilakukan bagi mereka yang tidak mengamalkan cara hidup yang sihat dan tidak menjaga diet seharian.

Shaklee sedia membantu anda bagi mengawal berat badan secara sihat.



BAKAR LEMAK

PRODAK : LECITHIN / OMEGA GUARD
Fungsi      : Bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak/Kolestrol









BUANG LEMAK

PRODAK : ALFALFA / HERB-LAX
Fungsi : Membuang lemak dan membuang toksin dalam badan









MEMBINA OTOT

PRODAK : ESP / CINCH SHAKE MIX
Fungsi : Membina otot, mengimbangi nutrient dengan leucine, rendah kalori









Anda tidak semestinya harus memilih Full Set Turunkan berat badan di atas. Anda juga boleh memilih salah satu cadangan yang di senaraikan (Set Budget).
  • Lecithin + Alfalfa
  • Lecithin + Alfalfa + Esp
  • Lecithin + Herb-Lax + Cinch Shake Mix
  • Omega Guard + Alfalfa + Esp
  • Omega Guard + Herb-Lax + Cinch Shake Mix

Miliki Berat Badan Ideal Anda Sekarang!!


Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Berminat, Untuk maklumat lanjut boleh hubungi:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz.Vitamins

Friday, August 15, 2014

Anak Sihat dan Pintar

Ibu bapa mana yang akan gembira melihat anaknya sering sakit. Ibu bapa mana yang tak nak lihat anaknya sentiasa sihat dan cergas.. Betul kan??
Setiap ibu bapa pasti inginkan anak mereka sentiasa sihat, cergas, berpotensi, bijak, kreatif, rajin dan mempunyai tahap intelektual yang tinggi.

Untuk memastikan anak-anak dapat membesar dengan sihat dan cergas, salah satunya adalah memberikan mereka makanan tambahan. 
Shaklee mempunyai Set yang terbaik untuk anak-anak membesar dengan sihat.

Tajamkan Minda Anak Anda : 
  • Peransang bagi asetikolina - Neurotransmitter yang bertanggungjawab untuk fungsi otak biasa termasuk daya ingatan. 
  • Sebagai Pengemulsi - Mengeluarkan lemak berlebihan dari badan, menghalang obesiti dan penyakit kardiovascular lain.

Mengandungi 19 jenis vitamin & mineral penting. 9 jenis asid amino perlu, tinggi kandungan serat & protein dan tinggi kalsium.
  • Nutrien asas untuk tumbesar kanak-kanak 
  • Memberikan tenaga secara konsisten
  • Menyokong sistem imun
  • Kekalkan kesihatan keseluruhan.
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Rendah index glisemik
  • Mengandungi serat yang mengurangkan masalah sembelit

OMEGA GUARD:
Untuk Kesihatan Otak :
  • Terbaik untuk fungsi otak yang sihat 
  • DHA Penting untuk penghantaran isyarat-isyarat otak dan meningkatkan komunikasi antara sel-sel otak. 
  • DHA dan gabungan-gabungan EPA telah terbukti memberi manfaat bagi kanak-kanak yang mempunyai masalah gangguan hyperaktivi dan autisme. 
  • Tingkatkan daya tumpuan dan ingatan anak anda
  • Mengurangkan jangkitan pernafasan
  • Menyokong keseimbangan emosi dan sikap positif
  • Bantu cegah alahan kulit, selesema, asma dan demam.
B COMPLEX :
Membantu Perkembangan Kognitif
  • Vitamin B membantu dalam metabolisme, perkembangan kognitif dan pembentukan sel.
  • Kekurangan Vitamin B dikaitkan dengan fungsi kognitif yang rendah dan anemia.
CHEWABLE VITA-C PLUS
  • Membantu meningkatkan antibodi tubuh
  • Mengekalkan kesihatan tulang, gigi, gusi serta struktur am tubuh badan
  • Mempercepatkan proses penyembuhan luka dan demam
  • Membantu proses penghadaman dan penyerapan zat besi
  • Memelihara daripada jangkitan
  • Membantu pertumbuhan dan penggantian tisu



Untuk Order Terus, Boleh Klik Di Sini 
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz.Vitamins       

Monday, August 11, 2014

Set Sendi Dan Tulang Shaklee

Alhamdulillah, sejak mak dan ayah consume set sendi dan tulang ni, masalah kebas-kebas dan sakit-sakit tulang semakin berkurangan. Yang bestnya masalah susah nak tidur malam pun dah tiada. Gembira hati kita bila mak dah tak mengadu sakit-sakit badan.
Mak dan ayah consume Full set sendi dan tulang yang terdiri daripada Advanced Joint Health Tablet, Ostematrix dan Omega Guard.

Ketahui fungsi-fungsi setiap vitamin ini.


ADVANCED JOINT HEALTH TABLET
  • Membekalkan glukosamina daripada ekstrak jagung bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi.
  • Ia turut diperkaya dengan Vitamin C yang diperlukan bagi sintesis kolagen yang merupakan satu komponen bagi tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.
  • Ekstrak Boswellia di dalam Advanced Joint Health Tablet berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
OSTEMATRIX
  • Ostematrix bertindak untuk mengekalkan tulang yang sihat dan kuat.  
  • Ostematrix Shaklee bukan sahaja sekadar kalsium, ianya turut dilengkapi dengan magnesium (Membantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkannya).
  • Setiap hidangan Ostematrix mengandungi 1000mg kalsium berasaskan semulajadi yang mudah diserap dan disertai dengan 400mg magnesium bagi mengasimilasikan kalsium kedalam tulang dan menguatkannya

OMEGA GUARD
  • Pengambilan Omega Guard akan melambatkan degradasi tulang rawan dan mengurangkan reaksi keradangan dalam  sendi-sendi.
  • Ia adalah anti-radang semulajadi yang bertindak sebagai pelicir bagi pesakit sendi bergerak dengan mudah.
Secara ringkasnya kebaikan Set Lengkap untuk keseihatan sendi di atas ialah :
  • Memberi sokongan nutrisi kologen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur lain untuk sendi
  • Membantu mengekalkan tulang yang kuat
  • Membantu melegakan sakit sendi 
Untuk Order Terus, Boleh Klik Di Sini 

Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN
ID : 950481
Whatsapp : 014-9520607
Fan Page : Dz.Vitamins

Sunday, August 10, 2014

Kelebihan Dan Faedah Mendaftar Ahli Shaklee

Selamat berhujung minggu semua

Sejak kebelakangan ini ramai yang bertanya tentang kelebihan dan faedah mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Ada banyak insentif-insentif yang boleh kita nikmati sebagai ahli shaklee. 

Kami mengalu-alukan kedatangan anda dalam keluarga Shaklee kami.

Apa kelebihan menjadi ahli/pengedar Shaklee :
  • Pembelian dengan harga ahli (Jimat 15-20% dari harga pasaran) 
  • Setiap pembelian anda akan diberi point (UV) yang ditukar kepada cash setiap bulan. 
  • Menikmati PROMOSI bulanan dari Shaklee (Buy 6 Free 1)
PROGRAM GANJARAN TUNAI
Bonus Kumpulan Peribadi (21%)
Bonus peribadi bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV kumpulan bulanan anda. Peratus bonus peribadi kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kepimpinan (21%) (Sehingga 6 paras ke atas) 
Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda ("break out'). Bonus kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini. 

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (Sehingga 1.5%) 
Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada peringkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

PROGRAM KERETA 
Program subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan. 

Pemimpin Jualan yanag menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

PROGRAM KONVENSYEN/ INSENTIF
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun.


Kelebihan berdaftar dengan saya :
  • Bimbingan disediakan secara ONLINE di Facebook, anda akan diinvite masuk ke dalam Group EXCLUSIVE iaitu hanya Pengedar Sah yang berdaftar bersama kami sahaja yang layak. 
  • TIPS dan RAHSIA KEJAYAAN dari kami. 
  • Bimbingan secara OFFLINE. 
  • Group Whatsapp EXCLUSIVE
JANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE SEKARANG
BERMINAT NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE? 

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya: 
Dayang Suhana Binti Jasirin 
ID : 950481 
Whatsapp : 014-9520607 
Fan Page : Dz.Vitamins

Saturday, August 9, 2014

Set Gout Shaklee

Gout adalah sejenis penyakit akibat berlebihan asid urik di dalam badan.
  • Asid urik adalah bahan kumuhan berasal dari sejenis protein yang dipanggil purin. 
  • Badan kita membuang bahan kumuhan ini melalui air kencing (urin). 
  • Bagi pengidap gout, asid urik yang berlebihan tidak dibuang dan berkumpul di dalam sendi. 
  • Ia adalah salah satu penyakit yang paling lama dihidapi manusia, sejak zaman dahulu kala lagi. 
  • Pada masa dahulu gout boleh menyebabkan kemudaratan dan kecacatan, kini dengan kemajuan dalam bidang perubatan, gout boleh dikawal. 
  • Ia sering dihidapi oleh kaum lelaki dalam lingkungan usia antara 30 hingga 60 tahun. 
  • Ia jarang sekali dihidapi oleh kaum wanita sebelum putus haid.

TANDA-TANDA PENYAKIT GOUT :
  • Gout lazimnya menyerang ibu jari kaki. 
  • Ibu jari kaki menjadi merah, panas, bengkak dan tersangat sakit. 
  • Serangan selalunya berlaku secara tiba-tiba, kerap kali semalaman. 
  • Sendi yang diserang menjadi bisa sehinggakan geseran dengan selimut pun begitu menyeksakan. 
  • Sakit mungkin berlarutan berhari-hari, atau sekurang-kurangnya 1-2 minggu untuk reda jika tidak dirawat. 
  • Sakit mungkin menyerang kembali selepas berminggu atau bulan. 
  • Gout boleh menyerang sendi-sendi lain seperti buku lali, lutut, pergelangan tangan dan jari.

SARANAN VITAMIN SHAKLEE SEBAGAI ALTERNATIF RAWATAN UNTUK GOUT IALAH :


Penting untuk mengelakkan inflamasi pada sendi-sendi. Memberi keselesaan pada sendi. Sebagai langkah berjaga-jaga sebelum bengkak menjadi lebih teruk.


Detox Semulajadi yang menyingkirkan toksin secara lembut dari badan. Membantu mengawal keseimbangan asid dalam badan. 


Memelihara kandungan bendalir dalam badan supaya mencukupi untuk mengelakkan dehidrasi.

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :

Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya: 
DAYANG SUHANA JASIRIN 
ID : 950481 
Whatsapp : 014-9520607 
Page : Dz.Vitamins
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Ibu Zharif Qusyairi | Template Designed By MH