Thursday, March 10, 2016

Pelbagai Khasiat Cinch Energy Tea Mix


Isi Kandungan Di Dalam Cinch Energy Tea Mix:
Matcha Green Tea Powder (Tea hijau gred tertinggi di jepun)
  • Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrient yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.
  • Antioksida yang sangat tinggi
  • Lebih bertenaga
White Tea Extract :
  • Membakar lemak-lemak yang berlebihan
  • Menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • Meningkatkan metabolisme
  • Juga dikenali sebagai teh hijau muda dengan mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
Rooibos Red Tea Extract :
  • Tumbuhan unik yang berasal dari afrika selatan
  • Kaya dengan sebatian polifenol-antioksidan
  • melarutkan lemak
Red Tea extract :
  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol-pejuang kanser yang kuat.
  • Merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegah kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang daripada merebak.
Pelbagai Khasiat Cinch Energy Tea Mix :
  • Menambah tenaga
  • Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
  • Mengurangkan kolestrol
  • Melindungi jantung dan seluruh peredaran darah
  • Menguatkan tulang
  • Menggalakkan kulit yang sihat
  • Mengurangkan gula dalam darah. 
  • Baik untuk pencernaan 

Banyakkan manfaat Cinch Energy Tea Mix ni, Jadi Apa tunggu lagi. 
Anda wajib dapatkan Cinch Energy Tea Mix Shaklee Sekarang!!

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN 
ID : 950481 
Whatsapp : 014-9520607 
Fan Page : Dz.Vitamins

Saturday, August 15, 2015

Lecithin Terbukti Menurunkan Berat Badan

#Testimoni lagi,, hhihih,..

Ni kawan saya. Satu kelas kat Giat Mara Tuaran.. Ambil kos Jahitan..
Nak turunkan berat badan tapi tak ada budget yang banyak.
Set budget untuk Set Kurus Shaklee adalah Lecithin + Alfalfa Complex. Yang mana Lecithin bertindak sebagai pembakar lemak dan Alfalfa Complex sebagai agen detox iaitu membuang lemak.
Disebabkan budget yang kurang (Biasalah student masih kan hihi) so dia ambil keputusan nak consume Lecithin sahaja..

After 2 month consume Lecithin (Botol ke dua) secara konsisten, berjaya turunkan berat badan sebanyak 8kg.. Happy teramat kawan ni, yelah tak sangka dapat turunkan berat badan hanya dengan consume Lecithin sahaja and jarang membuat senaman.

Sebelum ni dia ada consume beberapa suppliment turunkan berat badan tapi tak ada satu pun yang berjaya menurunkan berat badannya. Sehinggalah dia consume Lecithin Shaklee..

Untuk Order Terus Boleh Klik Di Sini :
Anda Akan Order DIRECT MELALUI E-SELL Shaklee

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya:
DAYANG SUHANA JASIRIN 
ID : 950481 
Whatsapp : 014-9520607 
Fan Page : Dz.Vitamins

Wednesday, August 12, 2015

Resepi Pulut Durian Yang Simple

Lambakan Durian. :)

Banyaknya durian sekarang ni, sana sini pasar penuh dengan jualan durian, sehingga harga jatuh mencecah RM0.70 sekilo.. Murahkan.. Untunglah bagi penggemar durian, boleh borong banyak-banyak..

Sabtu lepas adik balik sipitang, dapatlah durian Free dari mentuanya.. hihihi.. 3 hari makan tak habis-habis.., so bagi menghabiskan durian meh kita buat Pulut Durian pula..


BAHAN-BAHAN :
2 Cawan Beras Pulut (Direndam lebihkurang 3 jam)
1 cawan santan
1 cawan air
2 helai daun pandan
Garam secukup rasa
Buah durian

CARA MEMBUATNYA
1. Tos beras pulut yang direndam, kemudian kukus sehingga masak
2. Untuk Santanya : Masak santan bersama air, daun pandan dan garam, Kacau di atas api yang perlahan sehingga mendidih.
3. Cara Makan. Gaul pulut dengan santan dan makan bersama durian.

Senang je kan Resepinya.

SELAMAT MENCUBA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Ibu Zharif Qusyairi | Template Designed By MH